Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Samenkomen | Op Maarhuizen

Vier het leven

Een plek om samen te komen en het leven te vieren, dat is Op Maarhuizen in essentie. Jouw trouwfeest in een heel eigen stijl, een memorabele leeftijd, maar ook het leven van een overleden dierbare zijn momenten om te vieren Op Maarhuizen. Vertel ons wat je wensen zijn, dan gaan we met je aan de slag.

Bezegel de liefde met een ceremonie onder de fruitbomen en vier met al je dierbaren een heerlijk feest in het weiland of in de schuur. Of je er een festivalbruiloft, een barnwedding, een winterwedding of een bohemian feest van wilt maken: wij stylen de locatie voor ieder feest naar wens. De natuur om ons heen doet de rest met hoog wuivend gras en droomachtige doorkijkjes. Niet voor niets is Maarhuizen al op honderden trouwfoto’s vastgelegd.

.

Heisessie op het Hogeland

Ook voor je heisessie, conferentie of teamdag ben je van harte welkom met je collega’s Op Maarhuizen. Er is volop geschikte ruimte, of je nu met veel of weinig bent. En alles wat je nodig hebt staat voor je klaar - of het nu een beamer of een tekenbord is. Spring tussendoor in een kano of op een supplank en ontdek het Hogeland vanaf het water. Trek je wandelschoenen aan en maak met een gids een historische tour of ontdek tijdens een wildplukwandeling met een kenner wat er voor lekkers groeit op de wierde.

Staat jouw feestje of ontmoeting hier niet bij? Je bent bij ons welkom met al je plannen, met al je vrienden, familie of collega’s. Bel maar even, dan bedenken we wat leuks.

iets voor jou?