Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Contact | Op Maarhuizen

Even stilstaan in verwondering

Het is uitpuffen op het bankje in het fluitenkruid en het is spelen met de oude waterpomp. Het is de ransuil ontdekken in de leilinde en het is een sappige peer proeven, zo van de boom. Het is fantaseren over de levens die hier geleefd zijn en de koekoek in de verte horen. Het is even stilstaan in verwondering.  

.

Wil je meer van dit?

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere plek en op zoek naar meer? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Mayke en Gijs

Gijs van Rhijn en Mayke Zandstra

Maarhuizen 3

9951 TB Winsum

[email protected]

0595 - 706 300

.

Openingstijden

Het dagcafé is geopend op woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

In verband met besloten evenementen zijn wij gesloten op:

8 juni

14 juni

22 juni

29 juni

13 juli

20 juli

16 augustus

23 augustus

30 augustus

6 september

WAAR VIND JE
OP MAARHUIZEN?

Maarhuizen ligt vlakbij Winsum op een half uur rijden ten noorden van Groningen. langs de N361 richting Lauwersoog. Winsum heeft een treinstation is dus met het openbaar vervoer te bereiken. De bus stopt vlakbij op de rotonde van Ranum. Maarhuizen ligt ook langs een knooppunt van wandel, fiets -en vaarroutes, zoals het Pieterpad en het Wad en Wierdenpad.

Let op: de navigatie stuurt je soms de verkeerde kant op. Hou bij Winsum dus de borden goed in de gaten en volg Maarhuizen op de borden, dan vind je het vanzelf.