Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Première Waar de Tijd is - Club NEL | Op Maarhuizen

Première Waar de Tijd is - Club NEL

In de audioinstallatie Waar de tijd is neem je plaats in een nieuwe ruimte. Een binnenwereld in de buitenwereld waar de tijd even stilstaat, en jij dus ook. Beschouw het als een extra dag, waarin één van de meest dagelijkse vanzelfsprekendheden centraal staat. De zon komt op, gaat onder en komt weer op. Toch?

Deze bijzondere installatie gaat op 2 juni in première Op Maarhuizen met daaromheen een programma met live muziek van Stan Vreeken en Mats Voshol. Er is een klein aantal tickets beschikbaar voor twee rondes:

ronde 1 - aanvang 13:30 u startend met live muziek

ronde 2 - aanvang 15:15 u met live muziek na afloop

Club NEL


Club NEL maakt projecten in het noorden van Nederland en bestaat uit Anna Raadsveld, Vyne de Ruyter en Lisa Frenkel. In al ons werk onderzoeken we dagelijkse vanzelfsprekendheden die veranderen wanneer je langer kijkt. Waar de tijd is, kreeg vorm door uiteenlopende gesprekken die we in de afgelopen maanden met experts hebben gevoerd. Voor ieder gesprek diende de zon als vertrekpunt. Zo kregen we onder andere inzicht in het leven van een vleermuis, de ontwikkeling van een ster, de groene kleur van een plant en het leven met een zwaar gemoed. Er is een mobiele ruimte ontworpen waarin het publiek plaatsneemt.


Credits

Tekst: Anna Raadsveld - concept & research: Anna Raadsveld & Lisa Frenkel - zakelijke leiding: Vyne de Ruyter - compositie: Mats Voshol - spel/stem: Eva Meijering - productieleiding: Rick Zijlstra - vormgeving: Lotte Frenkel - tentontwerp: Martin Collin

Info

De audioinstallatie duurt circa 30 minuten en aansluitend is er live muziek van Mats Voshol en Stan Vreeken.

Tickets € 10

Tickets

iets voor jou?