Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Pieter Jouke - Sluikstort - try out (SKKW) | Op Maarhuizen

Pieter Jouke - Sluikstort - try out (SKKW)

.

De Stichting Kulturele Kommissie Winsum presenteert:

‘Sluikstort’ is de zevende voorstelling van Pieter Jouke. En zoals hij altijd zegt: ‘Ik maak eerst zes oefenvoorstellingen.’ Dus eigenlijk kan het niet anders dan dat dit zijn meest bijzondere voorstelling wordt. Maar ja. Hij zal ook wel weer een achtste maken, solo.

Jouke excelleerde op de buis bij het onelinersgezelschap van Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor veel radio-en tv-programma’s, Pieter werkt mee aan Dit Was Het Nieuws en eerder aan het satirische programma Zondag Met Lubach en De Avondshow met Arjen Lubach (VPRO), hij was te horen bij De Taalstaat, bij Giel op Veronica. Hij presenteerde CQC, was te zien bij De slimste mens en bij Koppensnellers. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek). Verder maakt hij deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) waarmee ze in de in de theaters spelen.

Dolf Jansen over Pieter Jouke: ‘Ga die man zien!’

Daniël Arends over Pieter Jouke: ‘Hij is briljant … zorg dat je erbij bent … mis het niet.’

NRC ****: ‘... Jouke is uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn. ... zijn associaties zijn geestig en vindingrijk...’ 

 Fotograaf: Thierry Schut

Kaartverkoop

 Kaarten (via SKKW) € 16

Vrienden van de SKKW € 14

De kaartverkoop gaat via de Kulturele Kommissie Winsum en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

Kaarten

iets voor jou?