Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Luisterwandeling | Op Maarhuizen

Luister wandeling

Club NEL maakte in opdracht van Staatsbosbeheer en Op Maarhuizen een luisterwandeling over en rondom de Enne Jans Heerd in Maarhuizen. Een plek met een rijke geschiedenis. Tijdens deze luisterwandeling mag je stilstaan. Stilstaan bij de tijd, bij de verhalen en bij het landschap. Club NEL nodigt je uit even onderdeel te zijn van dit landschap, dat vele gedaantes kent, al lijkt het misschien onaangetast, alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Je bent welkom op Maarhuizen van zonsopgang tot zonsondergang. De wandeling is gratis toegankelijk, duurt ongeveer een half uur en is niet rolstoeltoegankelijk. We raden aan stevige schoenen te dragen. De verhalen kunnen op mobiele telefoons via qr codes worden beluisterd. Deze qr codes bevinden zich langs de wandelroute en start achter op het erf van de Heerd. Parkeren kan langs de weg. Gebruik oordopjes voor de optimale luisterervaring! 

Club NEL

Club NEL is een platform waar onderzoek centraal staat. Concreet betekent dit dat we niet vooraf bepalen in welke vorm we naar buiten treden, maar draaien we het om. Het onderzoek is het vertrekpunt en leidend voor de uiteindelijke vorm. Dit kan resulteren in een voorstelling, audiowandeling, een installatie, een gespreksavond of een workshopmiddag. Als platform gaat Club NEL graag samenwerkingen aan en zoekt het in deze samenwerking naar de verdieping. Uiteindelijk ligt de focus in iedere vorm op de wisselwerking tussen Club NEL en het publiek. We staan het liefst stil en beschouwen ogenschijnlijke vanzelfsprekendheden die toch kunnen veranderen wanneer je echt goed kijkt. 

iets voor jou?