Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Kunstklub: Verfplant-Lab voor peuters en kleuters | Op Maarhuizen

Kunstklub: Verfplant-Lab voor peuters en kleuters

.

Zondag 9 juni organiseren we weer de KunstKlub. Ditmaal voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar én hun ouders. Onder begeleiding van theatermaker Jasmin Hasler van Profound Play verkennen kinderen en hun ouders welke kleuren en geluiden verstopt zitten in planten en bomen. In het Verfplant-Lab ontdek je het met eigen handen.

Verfplant-Lab

Roer, schud en schenk. Verf, stempel en schilder in het Verfplant-Lab met de natuurlijke kleurstoffen. Welke melodieën neuriën bomen diep vanbinnen? Bespeel één van de boomharpen of boomstronk-kalimba’s. Een magische plek om zelf te spelen, te kokkerellen en te experimenteren met kleuren en brouwsels. Een plek waarin de ouders/begeleiders een buitengewone opdracht krijgen.

Profound Play

Profound Play brengt spel en kunst bij elkaar. Profound Play is de ruimte die kinderen scheppen als ze verdiept zijn in hun spel, en de momenten waarin ze de wereld om zich heen en hun plek daarin onderzoeken en ontdekken. Het Verfplant- lab heeft Jasmin samen ontwikkeld met Licila Kenny, Dennis van Tilburg en Nina Boas.

KunstKlub

Elke maand organiseren we de kunstklub voor kinderen. Samen met een kunstenaar ga je aan de slag. Elke keer met een andere kunstenaar en een ander thema. Let op: deze keer is het voor kinderen én hun ouders. Kinderen kunnen niet alleen deelnemen. Je kan van tevoren of aan de deur een kaartje kopen. Een kaartje kost € 10. Er is plek voor 10 kinderen tussen de 2 tot en met 5 jaar en 1 ouder/begeleider per kind.

Let op: de ronde om 10:30 zit vol, maar we hebben een tweede mogelijkheid om 14:30 uur. Deze duurt tot ongeveer 16:00 uur.

Kaarten

iets voor jou?