Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Kunstklub: sjabloondrukken | Op Maarhuizen

Kunstklub: sjabloondrukken

.

We gaan werken met sjabloondruk. Samen met kunstenaar Pol Taverne maak jij je eigen print voor een tas en t-shirt. Met sjabloondruk snij of knip je een vorm uit en rol je die in met drukinkt. Hiermee kun je eindeloos variëren en experimenteren.

Kunstklub

Elke eerste zondag van de maand organiseren we de kunstclub voor kinderen. Samen met een kunstenaar ga je - zonder ouders - aan de slag. Elke keer met een andere kunstenaar en een ander thema.

Pol Taverne

Pol Taverne geeft les op een ontdekkende manier; door gewoon te beginnen met maken loop je vanzelf tegen allerlei moeilijkheden aan. Ze geeft vervolgens de tips & tricks om die moeilijkheden zelf op te lossen. Iedereen heeft zijn eigen leertraject en leerstijl, ze vindt het leuk om daarop in te spelen en iedereen uit te dagen om zichzelf te overstijgen.

Kaarten

Je kan van tevoren of aan de deur een kaartje kopen. Een kaartje kost € 10. Er is plek voor 15 kinderen tussen de 8 tot en met 12 jaar. Je ouders kunnen ondertussen een kopje koffie drinken of een wandeling maken. De KunstKlub is op zondag 3 maart van 15:00 tot 17:00 uur. Neem een licht shirt mee, zodat je deze kunt bedrukken. Wij zorgen voor een tasje die je daarna mee naar huis mag nemen.

Kaarten

iets voor jou?