Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Janne Schra - A lot of water in the water | Op Maarhuizen

Janne Schra - A lot of water in the water

.

Verdrinken in het verdriet van de wereld

Samen met gitarist Laurens Radstake brengt Janne Schra in A Lot of Water in the Water de breekbaarste liedjes uit haar Engelstalige oeuvre, aangevuld met nieuwe nummers over de diepste thema's.

Alleen haar heldere stem, gitaren en een synthesizer. Met heel soms een moment waarop Janne de andere stemmen in de zaal uitnodigt om met elkaar te versmelten om zo een bedding te vormen voor een improvisatie. Daardoor zal elke show drijven op de energie van alle aanwezigen en nooit hetzelfde voelen.

A LOT OF WATER IN THE WATER gaat over verdrinken in het verdriet van de wereld en niet te weten waar je moet beginnen, maar wél beginnen met het proberen te benoemen.

Janne Schra

Janne Schra is zowel schilder als zangeres en songwriter. Ze raakte voor het eerst bekend als de frontvrouw van de band Room Eleven, waarmee ze twee succesvolle albums uitbracht die zowel goud als platina behaalden. In 2009 besloot de band uit elkaar te gaan, waarna de zangeres aan haar solocarrière begon. Sindsdien heeft ze meerdere albums en nummers uitgebracht. In 2022 was ze te bewonderen in de locatietheatervoorstelling Hollands Hoop bij Overschild. Haar meest recente album, 'The Heart Is Asymmetrical', vol met Engelstalige popsongs, verscheen vorig jaar.

Foto: Gerard Wessels

Info

Bezetting:

zang: Janne Schra

gitaar: Laurens Radstake

Aanvang: 20:00 uur

Kaarten € 17,50

Kaarten

iets voor jou?