Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

De SKKW presenteert: Robert Jan Stips | Op Maarhuizen

De SKKW presenteert: Robert Jan Stips

.

RJSolo

Het is ruim vijftig jaar geleden dat Robert Jan Stips met Supersister naar aanleiding van hun eerste hitsingle She Was Naked op verrassende wijze acte de présence gaf op het inmiddels historische Holland Pop Festival in Kralingen en bij het grote publiek in 1970 al een geheel eigen plek veroverde.

Sindsdien heeft hij die eigen plek alleen maar weten te verstevigen via veel succesvolle samenwerkingen met bands als Golden Earring, Sweet d'Buster, Transister, Gruppo Sportivo en natuurlijk nog immer actief met Nits.

In 'RJSOLO' speelt Stips een avondvullend programma waarin hij, aan de vleugel of piano, met een niet aflatend plezier en enthousiasme zijn inmiddels legendarische muziekverleden doorkruist. Stips speelt de hits, zingt en vertelt over wat hij die ruim vijftig jaar heeft gemaakt en meegemaakt en laat daarnaast ook recenter werk horen.

Robert Jan stelt elke avond zijn 'RJSOLO' weer opnieuw samen. Het publiek heeft de mogelijkheid mee te doen in de keuze van de – inmiddels zo'n 400 – te spelen songs door één of meer verzoeknummers in te dienen, waardoor elke avond 'RJSOLO' ook voor hemzelf weer verrassingen met zich mee kan brengen. Een avond met iemand die het podium inmiddels als zijn thuis ervaart en ook nu nog – na vijftig jaar – garant staat voor een avond spannende, bijzondere en afwisselende (pop)muziek waarin de tijd werkelijk voorbijvliegt. Uw verzoeknummer kunt u mailen naar: [email protected]. Er is één simpele spelregel: Robert Jan moet het nummer ooit een keer (mee)gespeeld, (mee)geschreven of (mee)opgenomen hebben.

Fotograaf: Steve Groom

Kaartverkoop

Kaarten € 16

Vrienden van de SKKW € 14

Kaarten zijn te koop op de website van de Kulturele Kommissie Winsum en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt)

Kaarten

iets voor jou?