Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

T A M A R - Mijn naam is te klein geworden | Op Maarhuizen

T A M A R - Mijn naam is te klein geworden

.

Liedjesschrijver en zangeres T A M A R (Tamar Tanasale, 1984) maakt poëtische popliedjes. Tamar heeft zichzelf bevrijd. Eenmaal buiten de muren van haar geloof, de kerk en relatie vond ze angst, verdriet en eenzaamheid. Maar ook nog meer liefde, levenslust, vrijheid en autonomie. Ze vond haar wortels dichterbij dan verwacht. 

T A M A R speelt een intiem akoestisch concert in de boomgaard Op Maarguizen. Bij slecht weer verplaatst de voorstelling naar binnen.

Anderen over T A M A R

"Toen ik voor het eerst een lied van Tamar hoorde, dacht ik meteen: wauw, wat is dit? Ik zocht meer van haar muziek op en draaide het dagen achter elkaar. Werd meegenomen naar een unieke wereld. Door de teksten, maar ook zeker door de muziek en de zang. Prachtig!" 

Daniël Lohues (componist en zanger)

“De liedjes van Tamar zijn zo rijk en puur. Ze raakt me altijd meteen met haar warme stem en haar unieke manier waarop ze haar verhaal vertelt.” 

Stéphanie Struijk (zangeres, liedjesschrijver)

“Tamar haar liedjes zijn verrassende, filmische verhaaltjes die ze heerlijk zingt. Haar taal is boeiend en haar geluid is zoet. Live is ze ook te gek en ze straalt haar warmte gewoon het publiek in.” 

Colin Mooijman (beroepsmatig kletsmajoor)

“Tamar is ontwapenend en oprecht, met een stem die je raakt en waar je naar blijft luisteren! Poetisch, verhalend en humor, wat wil je nog meer.” 

Karin Noeken (regisseuse)

“Tamar is ontwapend en oprecht, met een stem die raakt en waar je naar blijft luisteren! Poëtisch verhalend en humor, wat wil je nog meer?”

Info

Aanvang: 20:00 uur

Tickets € 17,50

Tickets

iets voor jou?