Schuif aan bij ons themadiner De Bietencampagne waarin de biet in al haar kleuren en smaken de hoofdrol speelt, Onze kok Annemiek serveert een bijzonder 3-gangenmenu met seizoensproducten uit de omgeving:
Voorgerecht
Rode bietjes in zoutkorst met yoghurtdressing, geserveerd met brood
Hoofdgerecht
Puree van aardappel en suikerbiet
Bieten-citrussalade met geitenkaas
Stoof van vlees van Waddenvarkens óf paddenstoelen met appelstroop
Nagerecht
Muffin van suikerbiet met een coulis van rode biet en gember
Tussen de gangen door verrijken we de avond met muziek die, net als de bieten, een stevige ‘beat’ heeft. We vertellen het verhaal van de bietencampagne, over het land en de suikerbiet.
Geniet van een sfeervolle avond aan lang gedekte tafels omringd door goed gezelschap, lekkere muziek en het pure eten van het Hogeland.
Programma
18:00 inloop met een welkomstdrankje
18:30 aan tafel
21:30 einde
Kosten
€ 65 per persoon
Inclusief driegangenmenu, welkomstdrankje en bijpassende dranken (wijnarrangement of alcoholvrij arrangement).
Dieetwensen en keuzes
Er is de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig vegetarisch menu. Ook kun je kiezen tussen een wijn-arrangement of een alcoholvrij arrangement met dranken die passen bij de geserveerde gerechten.
ER KAN HELAAS NIET MEER GERESERVEERD WORDEN
iets voor jou?