Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Zummerbühne | Op Maarhuizen

Zummerbühne

Na een geweldige start in 2022 met de voorstelling Hollands Hoop strijkt Zummerbühne in 2023 neer op de wierde Maarhuizen van 16 augustus t/m 10 september 2023. De bekendmaking van de titel van de voorstelling en de cast volgt binnenkort. 

Zummerbühne produceert vijf jaar lang grootschalig, herkenbaar muziektheater met een sterke verbinding met Groningen. Ieder jaar op een andere plek in de provincie, ieder jaar met een andere voorstelling, maar wel altijd dóór, vóór en over onze mensen, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de rijkdom van het Groninger landschap en haar inwoners. Uitgevoerd door professionele acteurs en musici van naam, aangevuld met amateurs uit de regio.

Meedoen als muzikant, zanger, speler of vrijwilliger

Ook binnen deze muziektheatervoorstelling is veel ruimte voor Groningers om zelf mee te doen. Nieuw dit jaar is dat we een koor samenstellen dat een belangrijke rol gaat hebben in de voorstelling. Dit koor zal volledig bestaan uit (amateur)koorzangers uit de Provincie Groningen. Dit jaar is er een grotere rol weggelegd dan vorig jaar in de voorstelling voor figuranten, amateurmuzikanten en spelers. Lijkt het je leuk een grotere rol te hebben in de productie en al in een vroeg stadium betrokken te zijn? Meld je dan vooral aan bij de organisatie van Zummerbühne.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is 25 november gestart. Kaarten zijn te bestellen via Zummerbühne. Wil je Maarhuizen op en top beleven? Kies dan voor een ticket inclusief driegangendiner uit de regio.

Kaartverkoop

iets voor jou?