Voor sommige onderdelen van deze website is Javascript nodig om correct te functioneren. Uw ervaring kan variëren.

Eten & drinken | Op Maarhuizen

Het lekkerste uit eigen streek

Gun jezelf een moment van rust op het tuinterras. Pluk je eigen theekruiden uit de tuin en geniet van het uitzicht over het Hogeland. Zoek een fijn plekje in de bloementuin en onderga de geuren en kleuren. In de weide zit (of lig) je heerlijk in de zon. Voor kinderen is er alle gelegenheid tot klimmen en bewegen in de speelnatuur.

De melk van de boerderij werd door de boerin in het karnhoes verwerkt tot boter en kaas, die op dikke boterhammen werd gegeten in de keuken ernaast. Op deze plek vind je straks ons gezellige dagcafé, waar we ook het beste en lekkerste uit eigen buurt bereiden. We serveren overdag koffie, thee, fris, lunch en lekkers. We maken bijna alles zelf en gebruiken daarvoor de beste producten uit eigen streek. Gronings, lokaal, puur en eerlijk. En al die vondsten zijn bij ons te koop in de landwinkel. 

Op Maarhuizen ligt aan het Pieterpad en is een knooppunt van vele fiets- en wandelroutes. Ideaal dus om een pauze in te lassen en op te laden. Het dagcafé met terras is geopend van woensdag tot en met zondag van 9 tot 17 uur.

iets voor jou?